MyStat - Az ingyenes webstatisztika

 

webmester: Révai András

  

Innen néztek

Jelenlegi hely

Bemutatkozás

1993-ban nyitottuk meg első Állatorvosi rendelőnket Budán a Római lakótelepen, majd két év múlva második rendelőnket a Kaszásdűlői lakótelepen a megnövekedett igények miatt. Mindig fontos szempont volt előttünk kis pácienseink és gazdijuk megelégedettsége, melyet legjobb tudásunk szerint próbálunk kielégíteni.

Fő profilunk a napi általános vizsgálatokon, kezeléseken és oltásokon túl az idősebb állatok fokozott, gondos és mindent kielégítő vizsgálata, (labor, EKG, UH stb.)a betegségek kiszűrése, daganatos elváltozások diagnosztizálása. Növendék pácienseinken szakszerű oltási programjaink alkalmazása.

A gyógyellátáshoz szükséges gyógyszerek és tápok forgalmazása, ezen túl mindenfajta sebészeti beavatkozások végzése, kezdve az esetleges balesetek okozta sebészeti beavatkozásokon túl, szülészeti, belgyógyászati, szemészeti, valamint daganatos betegségek műtéteinek végzése, ivartalanítások.

Természetesen az állatok mikrochippel történő megjelölését, leolvasását és az állatútlevelek kiállítását már évek óta végezzük rendelőinkben.

1985-ös egyetemi tanulmányaim befejezése óta a kisállat praxisban eltöltött idő és sikerek, visszajelzések kis pácienseink és gazdijuk legnagyobb megelégedettségét tükrözik, melyet a jövőben is hasonlóan kívánunk folytatni.

 

dr. Szabó Géza Antal